Pak de controle over je gezondheid en leef energiek en klachtenvrij!

Je denkt dat je best gezond leeft…

Alles lijkt ‘normaal’ te zijn, maar is dat echt zo? Je bent moe, voelt je ‘meh’ en je hebt regelmatig vage lichamelijke klachten zoals een opgejaagd gevoel, koude handen, PMS, een opgeblazen gevoel, buikpijn, migraine, rommelende darmen, spierpijn, rugpijn, schimmelinfecties, stemmingswisselingen, eczeem… 

Luister naar je lichaam wanneer het fluistert

niet pas wanneer het schreeuwt

Herken je dit?

Het zou zo lekker zijn om meer energie te hebben en meer rust in je hoofd

en om te kunnen genieten van de kleine dingen in het leven...

jorine kuilman

Verlang jij ernaar om..

jorine kuilman

Neem eigenaarschap over je leven

Jij bent uniek

Jij bent een uniek persoon, er is niemand zoals jij. Jouw verhaal, je achtergrond, je familie, je huidige leefsituatie, je werk - het speelt allemaal een rol in jouw gezondheid. Als het op gezondheid aankomt bestaat er geen one-size-fits-all. We gaan daarom op zoek naar de oorzaak van jouw specifieke klachten en stellen samen een plan op dat bij jou en jouw situatie past, zodat het ook echt vol te houden is.

Body, mind, soul

Voeding en beweging zijn heel belangrijk, maar gezondheid is meer dan dat. Gezondheid heeft ook te maken met je adem, je gedachten, het verhaal dat jij jezelf vertelt, je emoties en of jij op de juiste plek in je leven staat. Daarnaast is stress een cruciale factor die impact heeft op alles (good and bad). We gaan niet voor een quick fix pilletje, maar voor een duurzame, blijvende verandering. En ja, dat kan best confronterend zijn!

Tijdswinst

Gezondheid kost geen tijd, het levert je tijd op! Je bent veerkrachtiger, je krijgt meer gedaan in minder tijd, hebt een betere focus en veel meer energie. Mark. My. Words.

Zo zien de modules eruit:

Voeding en spijsvertering

De eeuwige zoektocht naar 'gezond' eten is na deze module voorbij. Je komt er niet alleen achter WAT je het beste kunt eten maar ook HOE je het beste kunt eten. En ik ga je vanalles vertellen over... (komt ie) poep! Je darmen vertellen je namelijk enorm veel over je gezondheid.

Zenuwstelsel en stress

Je komt erachter wat stress echt is en wat de meest effectieve manieren zijn om te ontspannen (nee, geen Netflix). Ik leg je uit hoe je zenuwstelsel functioneert, waarom het essentieel is voor je gezondheid om dit te begrijpen en hoe je zelf actief je zenuwstelsel (en daarmee je gezondheid!) kunt beïnvloeden! Verder leer ik je om je energie in een paar minuten van 0 naar 10 te brengen (of juist andersom natuurlijk zodat je lekker kunt slapen).

Hormonen

Hormonen spelen een cruciale rol bij vage klachten, maar vaak hebben we geen idee dat onze hormonen uit balans zijn. Na deze module kun jij bij jezelf herkennen welke hormonen uit balans zijn en weet je wat je moet doen om dit te herstellen. Je voelt je hierna een ander mens. Echt.

Mindset

Last bus not least... waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel en misschien ook wel het meest spannende. We zoomen dieper in op de beperkende dingen die jij jezelf vertelt waardoor je je klachten in stand houdt. Dit gaan we ombuigen, zodat ze juist in jouw voordeel gaan werken. Kleine sidenote, deze module kan best een beetje confronterend zijn. Maar weet dat juist in het oncomfortabele jouw sleutel tot succes ligt. You got this.

‘To change your life, you need to change your priorities’

Even praktisch

jorine kuilman

Dit programma is geschikt voor jou als:

Je kunt meedoen aan de pilot voor een eenmalig lager bedrag: van 1497 euro voor 997 euro. Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen van 347 euro.

Ik nam geen genoegen met ‘niks aan te doen’

Een paar jaar geleden besloot ik dat ik er helemaal klaar mee was. Ik was klaar met die vage onverklaarbare buikpijn, die chagrijnige buien die eruit volgde, de onrust die ik zo vaak voelde en het gebrek aan energie. Ik besloot mijn verhaal te doen bij de huisarts.

Ze bestempelde het met prikkelbare darmsyndroom. Niet zoveel aan te doen. Gezond leven, veel bewegen en vezels eten. Eh.. nog meer? Ik sportte al 5x per week en ik had notabene gezondheidswetenschappen gestudeerd!

Dit moest toch ergens vandaan komen? 

Ik wilde zorgeloos met vrienden kunnen eten zonder buikpijn en ik wilde genoeg energie hebben om tot laat in de nacht te kunnen dansen op een feestje. Ik wilde blij en tevreden zijn met mijn lichaam en ik wilde eindelijk eens rust ervaren. Bovendien wilde ik mijn lichaam heel graag begrijpen.

Ik ging 9 maanden op reis en verdiepte me in voeding, beweging, NLP, meditatie en yoga. Ik ervaarde zelf dat gezondheid een totaalpakket is. Een combinatie van fysieke en mentale aspecten. Waarin ontspanning bovenaan staat.

Inmiddels begrijp ik veel beter wat mijn lichaam me probeert te vertellen. Ik heb veel minder vaak buikpijn en als ik het wel heb, begrijp ik waar het vandaan komt en weet ik wat ik nodig heb. Het is mijn missie om vrouwen met buikpijn en vermoeidheidsklachten te helpen om weer te leren luisteren naar hun lichaam. Zodat ze vol energie en zonder vage buikpijn datgene kunnen doen wat hen blij maakt! Klik hier om mijn hele verhaal te lezen.

jorine kuilman

Veelgestelde vragen

Je kunt op ieder moment in februari instappen en meedoen voor de pilotprijs. Na februari gaat de prijs omhoog.

We plannen deze samen in.

Je hebt nu twee opties.
Optie 1: Je doet het niet. Dat voelt veilig en comfortabel. Je blijft hier en daar wat aanrommelen met je gezondheid, maar echt doorzetten en volhouden doe je niet omdat je niet weet wat nou echt effect heeft. De vage klachten zijn misschien soms even weg, maar komen net zo snel (of zelfs erger) weer terug.
Optie 2: Je doet het wel. Dat voelt spannend, omdat je iets anders gaat doen dan wat je tot nu toe gedaan hebt. Maar zeg eens, heeft dat wat je tot nu toe hebt gedaan het gewenste effect gehad? Op de lange termijn voel je je veel energieker en zal je je afvragen waarom je dit niet eerder gedaan hebt. Bovendien krijg je zoveel inzichten dat je je afvraagt waarom je dit allemaal in hemelsnaam niet al op de basisschool geleerd hebt! 

Komt dat ff goed uit, ik namelijk ook niet! 😉 Ik geloof in simpel. Alleen dan is verandering vol te houden. Voeding komt zeker aan bod en ik zal mijn beste snelle tips & tricks delen, maar je krijgt geen uitgebreid kant-en-klaar receptenboek van me ;). Gezondheid is namelijk veel en veel meer dan voeding alleen. 

Heb je echt geen tijd of heeft je gezondheid misschien geen prioriteit? Hoeveel tijd ben je bezig met op de bank hangen omdat je te moe bent om te doen wat je echt leuk vindt? En hoeveel tijd zou het je opleveren als je weer vol energie zou zitten? Precies..
De 1op1 sessies zullen je direct een energieboost geven en de modules kun je zelf inplannen. 

Matchcall inplannen

In een Matchcall kijken wij samen of dit programma iets voor je is en of ik op dit moment de juiste persoon ben om jou verder te helpen. Vul onderstaand formulier in, dan neem ik binnen 48 uur (ma t/m do) contact met je op.

Scroll naar boven