Wat anderen over mij zeggen...

Lees hier hoe anderen mijn coaching hebben ervaren en wat het hun heeft gebracht.

Nieuwsgierig hoe ik jou kan helpen? Neem contact op voor meer informatie!

"Jorine straalt rust en vertrouwen uit...

Je voelt je door haar echt gehoord."

Ik dacht dat ik al best wel gezond leefde, maar dankzij Jorine kwam ik erachter dat wat ik als “gezond” bestempelde, eigenlijk lang niet in alle gevallen daadwerkelijk goed voor mij is. En als moeder van twee kinderen ben je ook al gauw geneigd om te zeggen “tja, je hebt gewoon kleine kinderen en dan ben je gewoon moe”.
Jorine maakte mij er steeds weer van bewust dat ik niet genoegen wíl nemen met vage klachten, als steeds maar moe zijn, maar ook ontstekingen en mijn chronische zenuwpijn. Ze is voor mij het voorbeeld van wat gezond leven nu eigenlijk is en dat de bruine boterham van het voedingscentrum achterhaald is. En als je eenmaal ervaren hebt hoe het óók kan, hoeveel lekkerder en fitter je dan in je vel zit als je nauwelijks nog klachten hebt en weet wat je moet doen als ze op komen zetten. Hoeveel fitter ik me nu voel. Dan wil je gewoon nooit meer anders. Dan ga je pas echt léven en genieten.
Om nog maar niet te spreken over wat dit doet met mijn omzet. Als ik lekker in mijn vel zit, dan zie ik dat namelijk direct terug in mijn cijfers. Elke vrouwelijke ondernemer, zou zich een Jorine in haar leven moeten gunnen :).
Tamara van Vliet – Business coach

De EMB bloedtest die ik bij Jorine heb laten afnemen heeft me inzicht gegeven in wat er speelt in mijn lijf. Het is mooi om te zien dat de thema’s waar ik zelf mee bezig ben op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ook terug te zien zijn in mijn bloedtest. Dit gaf me een fijne bevestiging dat ik met de juiste dingen bezig ben. Jorine communiceert op een fijne manier, weet veel over haar vak en is er gepassioneerd over. Ze kan hele concrete tips geven die je meteen kunt toepassen in je dagelijks leven. Ik ga aan de slag met haar tips en de supplement-adviezen uit de bloedtest. Benieuwd naar de resultaten! Wanneer je zelf vage klachten hebt, je wilt weten wat er in je lijf gebeurt en je behoefte hebt aan concrete handvatten, dan kan ik Jorine zeker aanbevelen!
Sanne Verra – Strategy and branding coach

Het advies wat Jorine geeft is helder en realistisch, maar bovenal geeft ze je het gevoel dat je (eindelijk) gehoord wordt. Ik heb hiervoor talloze bezoekjes gehad aan de huisarts, maar altijd weggestuurd met het verhaal dat er geen specifieke aanleiding was voor mijn klachten. Met andere woorden: ik was niet ziek dus ik moest het zelf maar oplossen. Na veel getob was het een verademing om bij Jorine uit te komen. Dankzij haar heb ik die langlopende klachten eindelijk een plekje kunnen geven, met een juiste ‘diagnose’ die verder gaat dan alleen fysieke klachten. Jorine’s doortastende vragen en holistische aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik de reactie van mijn lichaam begrijp en de symptomen niet alleen zie als iets vervelends, maar als een kans om stil te staan bij wat ik nodig heb. Dankzij Jorine heb ik geleerd hoe ik op een bewuste en liefdevolle manier beter voor mezelf kan zorgen, en ik denk dat dat het grootste geschenk is wat iemand zichzelf kan geven.
Larissa Lens

Bij mij zorgde een gesprek met Jorine voor een frisse nieuwe kijk op mijn problematiek. Ik heb al 30 jaar last van spasmes in mijn darmen. Samen met Jorine heb ik mijn eetpatroon nogmaals doorgenomen. Aangezien mijn spasmes vooral ‘s avonds komen, hebben we gekeken of daar nog een verandering plaats kon vinden. Haar advies was om minder koolhydraten te eten bij de avondmaaltijd, omdat de avondmaaltijd al een behoorlijk zware belasting is voor de darmen. En dat helpt! Mijn klachten zijn niet weg, maar wel verminderd door de aanpassing. Verder is het heel fijn dat Jorine ook veel weet over ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen die effect hebben op (onbewuste) spanning in je buikgebied.
Hedwig Tetteroo

Jorine is een vertrouwd en enthousiaste vrouw waarmee je samen op zoek kan gaan voor wat voor jou werkt. Ze biedt hulp en geeft inzicht en persoonlijk advies. Uiteindelijk moet je zelf aan de slag gaan en de verandering inzetten en doorzetten!
Linda
Met Jorine kan je fijne open gesprekken voeren over je klachten en wat je hoopt te bereiken. Ze is geduldig, vriendelijk en denkt met je mee. Ze legt goed uit en is goed benaderbaar. Heel fijn.
Berit

Ik kamp al jaren met buikpijn en heb er al veel over gelezen, maar Jorine wist mij toch te verassen met nieuwe informatie en concrete tips! Super bedankt!

Anoniem

Jorine leeft echt voor waar ze achter staat en dat straalt ze uit. Daarbij kan ze goed luisteren en is ze oordeelsvrij

Simone

Scroll naar boven